Σχετικά με το blog και με εμένα

big_thumb_dc0a548ec00351489361bf6701b4d62a

Αυτό το blog δημιουργήθηκε έτσι ώστε να υπάρξει απλοποιημένη και ορθά τεκμηριωμένη ενημέρωση για τις βασικές διαφορές των λειτουργικών συστημάτων, κυρίως για Desktop PCs, Tablet-PCs & Laptops, καθώς και για την προώθηση των συστημάτων GNU-Linux & BSD-Unix, κάτι το οποίο κάπως έλειπε.

Τα άρθρα προκύπτουν από γνώση, εμπειρία, ανάπτυξη εφαρμογών, εγκαταστάσεις λειτουργικών συστημάτων από το 1982, έρευνας και διδασκαλίας γενικότερης στον χώρο της πληροφορικής  για αρκετά χρόνια, συγγραφή αντιμετώπισης Τεχνικών Θεμάτων στα forums των Linux .

Εγκαθιστούμε και υποστηρίζουμε σε επαγγελματικό επίπεδο σχεδόν όλα τα λειτουργικά συστήματα της αγοράς και υποστηρίζουμε σχεδόν όλες τις διανομές Linux και FreeBSD Unix.

Προωθούμε όμως τις διανομές οι οποίες είναι πλησιέστερες στις βασικές αρχές του GNU/Linux, δηλαδή με:

  • Σταθερότητα,
  • Ασφάλεια,
  • Απλότητα στον χρήστη,
  • Υποστήριξη άμεση όλων των Βάσεων Δεδομένων και Εφαρμογών Λογισμικού (πακέτα)*,
  • Ελεύθερη χρήση κυρίως GPL, και όσο γίνεται με BSD**,
  • Συνέπεια στην Αντιμετώπιση Προβλημάτων, τα οποία τυχών ενδέχεται να παρουσιαστούν κατά τις Εγκαταστάσεις & των Ρυθμίσεων του Συστήματος.

* Δεν υπάρχουν πάντοτε διαθέσιμα όλα τα πακέτα σε όλες τις διανομές.

** Αναφερθείτε στην Σελίδα Άδειες Χρήσης Λειτουργικών Συστημάτων και Εφαρμογών

Υποστηρίζουμε Εγκαταστάσεις Εφαρμογών Windows σε περιβάλλον Linux και σε επαγγελματικό επίπεδο, αρκεί να είστε Νόμιμοι Κάτοχοι τους.

Είστε ελεύθεροι εδώ να σχολιάσετε και να εγγραφείτε (follow) ή να επικοινωνήσετε στην σελίδα μας στο Facebook και να ρωτήσετε ότι θέλετε, και μάλιστα αυτό πρέπει να γίνεται, αρκεί να είναι καλόβουλα και κόσμια.

Σας ευχαριστούμε!